Un joc de taula sobre el nostre municipi

Dimecres, 21 de març de 2018 a les 00:00
L’associació torrellenca Èxit Sortida d’Emergència està preparant un trivial per a jugar en família amb preguntes sobre Torrelles

Des de fa unes setmanes, l’associació torrellenca Èxit Sortida d’Emergència està creant un joc de taula amb preguntes sobre el nostre poble. Els membres d’Èxit Sortida d’Emergència van ser els impulsors, fa uns anys, del Trivial de Festa Major, un joc en format físic de grans dimensions que es portava a terme durant el cap de setmana de la Festa de la Cirera. Amb el temps i arran la poca participació dels veïns i les veïnes, es va substituir per les Barraques.

No obstant això, l’entitat ha repensat el Trivial de Festa Major i el presenten en un nou format: un joc de taula per a totes les llars. El trivial consistirà en una extensa bateria de preguntes sobre diferents aspectes de Torrelles. Les diverses categories pensades inicialment són: Geografia, Cultura, Actualitat, Natura, Història i Entorn.

Per tal de crear un joc de taula el més complet possible, l’associació proposa als torrellencs i a les torrellenques que se sumin al projecte i proposin totes les preguntes que vulguin mitjançant un qüestionari en línia. Únicament planteja un parell de requisits: les qüestions han de ser atemporals i veraces. Tothom qui vulgui pot participar fins al diumenge 15 d’abril.   

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14