Publicades les bases del 18è concurs de narració curta Abril Literari

Dijous, 22 de març de 2018 a les 00:00
Les obres es poden presentar a l’Ajuntament fins al pròxim dimecres 4 d’abril al migdia

L’Ajuntament de Torrelles ja ha fet públiques les bases del 18è concurs de narració curta Abril Literari. Tothom qui vulgui pot participar en alguna de les sis categories establertes: modalitat A, per a nens i nenes de 7 a 8 anys; modalitat B, de 9 a 10 anys; modalitat C, per a nois i noies d’11 a 12 anys; modalitat D, d’entre 13 i 17 anys; modalitat E, per a joves i adults a partir de 18 anys, i modalitat F, la categoria de relats curts de l’Associació contra el càncer de Torrelles, que està oberta a totes les edats.

Pel que fa a les cinc primeres modalitats, el text ha de ser en català i la temàtica de la narració és totalment lliure. En canvi, a la modalitat F, l’escrit, que pot ser en català o castellà, ha d’estar relacionat amb la lluita contra el càncer. Així mateix, totes les obres presentades a concurs han de ser inèdites i originals, i han de tenir una extensió mínima d’una plana i una màxima de cinc pàgines.

Respecte al lliurament dels escrits, les persones participants han d’entregar un sobre amb cinc còpies en DIN-A4, pseudònim i el nom de la modalitat ben visible. També s’ha d’incloure un altre sobre tancat a l’interior, on s’han d’especificar les dades de contacte de l’autor o autora. Les obres es poden presentar a l’Ajuntament fins al pròxim dimecres 4 d’abril a les 14 hores.

El nom de les persones guanyadores es farà públic el pròxim divendres 20 d’abril en un acte públic de lliurament de premis. Les persones vencedores de les modalitats A, B i C s’emportaran un lot de llibres. Les guanyadores de les categories D, E i F obtindran un lot de llibres i un xec regal valorat en 90 euros.

Podeu consultar les bases senceres del concurs en el document adjunt. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:14