CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > El 10 d’abril, nova caminada per a la gent gran

El 10 d’abril, nova caminada per a la gent gran

04/04/2018

L’anterior passejada del cicle, prevista a Torrelles, va ser cancel·lada a causa del mal temps i finalment es farà el pròxim dimecres 2 de maig

La Diputació de Barcelona organitza la pròxima setmana la darrera passejada per a la gent gran de la temporada 2017-2018. El pròxim dimarts 10 d’abril, Sant Climent de Llobregat serà el municipi escollit per acollir la nova caminada. El cicle de passejades, que està adreçat a totes les persones a partir de 55 anys que els hi agradi caminar, està impulsat per la Diputació de Barcelona en col·laboració amb els ajuntaments.

La ruta del pròxim dimarts 10 d’abril començarà al Serralet de Can Coll a les 9 del matí i tindrà una durada de 3 hores amb diverses parades. L’itinerari escollit per aquesta passejada és suau i assequible, per tal que tothom qui vulgui pugui participar. Únicament es recomana a les persones participants que portin calçat apropiat per a caminar, protecció pel cap, bastó, paraigües i/o capelina, així com una motxilla petita amb aigua, esmorzar i dinar.

Tot i que la passejada a Sant Climent de Llobregat és l’última oficial del cicle, l’anterior caminada prevista pel passat dimarts 20 de març a Torrelles va ser cancel·lada a causa del temporal i, finalment, ha estat tornada a programar pel dimecres 2 de maig. Així doncs, a les 9 del matí es rebrà els autocars provinents d'altres municipis a l’aparcament de Catalunya en Miniatura on se'ls hi donarà la benvinguda. Després d'esmorzar i de fer un taller de marxa nòrdica, s'iniciarà el recorregut de 3 hores que finalitzarà en el mateix punt de sortida. Les persones interessades a participar en qualsevol de les dues passejades ja poden inscriure’s a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrelles o al Casal de la Gent Gran.

Arxivat a: General
Caminada cicle per a la gent gran

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/01/2021 a les 13:58h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona