El torrellenc Ignasi Llorente publica un nou llibre sobre divulgació científica

Dijous, 5 d'abril de 2018 a les 00:00
‘La història de la ciència com mai te l’han explicat’ és el nou assaig de l’escriptor que recull els moments més excepcionals de la història de la Humanitat

La nova novel·la de l’escriptor torrellenc Ignasi Llorente es titula ‘La història de la ciència com mai te l’han explicat’. El llibre és un recull de relats sobre alguns dels moments més excepcionals de la Història i sobre les ments prodigioses i els grans descobriments que han marcat l’evolució de la Humanitat. Segons Llorente, l’assaig va néixer davant la necessitat de trobar una eina per explicar de manera planera i diàfana aquests episodis científics a les seves filles. El resultat és un llibre senzill de llegir i ideal per totes aquelles persones curioses i amants de la ciència. L’originalitat de l’assaig ve donada per la barreja entre realitat i ficció, ja que totes les faules i els contes del llibre estan basats en una gran quantitat de documentació recopilada durant molt de temps.

Ignasi Llorente també és l’autor d’altres llibres com l’assaig ‘A la recerca del benestar’ o el conte infantil ‘Mai oblidaré el teu nom’, amb la també torrellenca Maria Palet.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:15