CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Cinc nous tallers al Punt Òmnia de Torrelles

Cinc nous tallers al Punt Òmnia de Torrelles

05/04/2018

Les inscripcions es podran fer del 9 al 13 d’abril a l’edifici del Parc de Can Sostres i els cursos començaran el pròxim dilluns 16 d’abril

El Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat arrenca el tercer trimestre amb cinc nous tallers al voltant de les noves tecnologies. Des del 16 d’abril fins al 22 de juny, tothom qui vulgui pot cursar la formació ‘Eines Google’, per aprendre a utilitzar les principals funcionalitats de Google; el curs ‘Recursos Compartits’, on poder resoldre tots els dubtes sobre les TIC, o el taller ‘Autogestiona’t’, un espai obert dinamitzat de suport amb el funcionament d’Internet i de les noves tecnologies. Així mateix, hi ha l’activitat ‘Club de feina’, per millorar en la recerca de feina i aprendre a fer CV i cartes de presentació originals i funcionals, i, per últim, el taller ‘Dispositius Android’, centrat en l’ús de la tauleta i el mòbil, les seves aplicacions i com utilitzar-les correctament.

Les persones interessades a participar en qualsevol dels cinc nous tallers o en els altres cursos que s’organitzen al llarg de tot l’any poden dirigir-se al Punt Òmnia, situat a la primera planta de l’edifici del Parc de Can Sostres, entre el dilluns 9 d’abril i el divendres 13 d’abril. Totes les activitats són gratuïtes, ja que l’objectiu d’aquestes formacions és apropar les noves tecnologies a tota la ciutadania.

Arxivat a: General
Punt Òmnia

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 09:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona