CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > S’anul·la la Festa dels Tres Tombs per la manifestació del 15 d’abril

S’anul·la la Festa dels Tres Tombs per la manifestació del 15 d’abril

11/04/2018

El diumenge hi ha convocada a Barcelona una gran mobilització de suport als presos polítics i per denunciar la retallada de llibertats

El pròxim dissabte i diumenge 14 i 15 d’abril, estava previst celebrar a Torrelles la tradicional Festa dels Tres Tombs. No obstant això i amb motiu de la gran manifestació transversal convocada a Barcelona per tal de fer una crida conjunta en contra de la greu situació actual, l’associació dels Tres Tombs de Torrelles ha decidit anul·lar tots els actes previstos per aquests dos dies per tal de no superposar els dos esdeveniments.

El pròxim diumenge 15 d’abril, a Barcelona, es preveu una gran concentració per demanar l’alliberament dels presos polítics catalans i per denunciar el retrocés de llibertats que està patint la ciutadania durant els últims mesos. Per això, l’entitat torrellenca, finalment, ha decidit cancel·lar les activitats previstes per aquests dos dies i, davant la dificultat de trobar unes noves dates els pròxims mesos, ha decidit posposar la celebració dels Tres Tombs a l’any vinent. Així doncs, el 2019 hi haurà una nova edició de la tradicional festa carregada de moltes propostes, noves activitats i amb més força que mai.     

Arxivat a: General
Tres Tombs
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 09:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona