CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Canvi d’horari a l’Espai Nadó per afavorir la participació

Canvi d’horari a l’Espai Nadó per afavorir la participació

12/04/2018

El servei s’oferirà els dilluns a la tarda, a l’Escola Bressol El Serralet, amb l’objectiu de donar suport a més famílies durant els primers mesos de vida dels infants

L’Ajuntament ha decidit modificar l’horari del servei de l’Espai Nadó per tal que més pares i mares es puguin apuntar. El projecte pretén crear un espai de trobada en el qual les famílies puguin compartir les experiències, els dubtes i les pors habituals que s’experimenten amb l’arribada d’un nadó. Com les anteriors famílies participants van haver de deixar el projecte per incorporar-se de nou a la feina o per incompatibilitat, ara el consistori ha decidit programar el servei en un nou horari: els dilluns, a les 16.30 hores, a l’Escola Bressol El Serralet.

Les sessions es faran setmanalment, tindran una durada de dues hores i el cost per participar serà de 20 euros mensuals. Les trobades compten amb la col·laboració de destacats professionals que donen suport als pares i a les mares en temes relacionats amb la salut, l’educació emocional o la psicologia. Totes les famílies que vulgui participar en el projecte han d’adreçar-se a l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament.   

Arxivat a: General
Espai Nadó
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 09:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona