CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Nou concurs de disseny dels gots de la Festa de la Cirera 2018

Nou concurs de disseny dels gots de la Festa de la Cirera 2018

12/04/2018

El disseny guanyador s’emportarà 150 euros per gastar als diferents establiments adherits a l’Agrupació de Comerciants de Torrelles

La Comissió de Barraques de la Festa de la Cirera 2018 ja ha fet públiques les bases del concurs per dissenyar els gots de la popular festa torrellenca. La proposta està oberta a totes les persones que vulguin participar. Cada participant podrà presentar, però, fins a un màxim de tres dissenys al concurs.

Pel que fa als requisits tècnics, el disseny ha de ser inèdit, bicolor o en blanc i negre, i ha de ser presentat en suport jpg o tiff. A més, el dibuix ha de reservar un espai per afegir els logotips dels patrocinadors i de Barraques, que seran incorporats posteriorment. El disseny guanyador serà premiat amb 150 euros per gastar als establiments de l’Agrupació de Comerciants de Torrelles. El jurat, format per la Comissió de Barraques, valorarà que el disseny inclogui elements gràfics originals i vinculats amb el poble, les barraques i les tradicions.

Les persones que vulguin participar han de fer arribar les seves propostes al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del dilluns 30 d’abril. Un mes després, el primer cap de setmana de juny, arribarà a Torrelles la 38a edició de la popular Festa de la Cirera. 

Arxivat a: General
Festa de la Cirera

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 19/03/2019 a les 09:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona