CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per sol·licitar la plaça de coordinador del casal d’estiu de Torrelles

Obert el termini per sol·licitar la plaça de coordinador del casal d’estiu de Torrelles

12/04/2018

El pròxim dilluns 23 d’abril, s’iniciarà també la convocatòria per presentar els currículums per treballar com a monitor de lleure al campus

L’Ajuntament de Torrelles ja ha engegat els preparatius pel pròxim campus-casal d’estiu al poble. El consistori, mitjançant el Consell d’Esports del Baix Llobregat, cerca una persona coordinadora del casal d’estiu, que enguany es farà del 25 de juny al 27 de juliol. El coordinador serà la persona responsable del grup de grans dins del campus i alhora coordinarà a l’equip de monitors i monitores i totes les activitats que es desenvolupin durant les cinc setmanes de durada del projecte.

La persona escollida serà contractada des del 25 de juny fins al 27 de juliol, amb una jornada de 37,5 hores setmanals, principalment de dilluns a divendres. Pel que fa a l’horari, serà de caràcter flexible i modificable, però com a base s’establirà de 7.30 a 17 hores, amb dues hores al migdia de descans, entre les 13 i les 15 hores.

Tothom que vulguin sol·licitar la plaça de coordinador del campus-casal d’estiu ha de ser major de 18 anys, tenir el títol de director de lleure o una titulació equivalent i presentar el seu currículum degudament complimentat. Les sol·licituds es podran enviar, fins al pròxim divendres 20 d’abril, en format electrònic i en un sol fitxer PDF amb el nom del candidat al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) (adreçat a Alberto Sobrin), i posant en còpia a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).   

Així mateix, el dilluns 23 d’abril, s’obrirà la convocatòria per presentar les candidatures per treballar de monitor o monitora de lleure al campus-casal d’estiu de Torrelles. Les persones que vulguin sol·licitar-ho ho podran fer fins al divendres 11 de maig.     

Arxivat a: General
Campus d'estiu de Torrelles

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 22/07/2019 a les 10:49h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona