CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Contes, punts de llibre i xocolata per Sant Jordi

Contes, punts de llibre i xocolata per Sant Jordi

18/04/2018

El divendres 20 d’abril, es farà el lliurament de premis del concurs de narració curta Abril Literari a la biblioteca

El pròxim dilluns 23 d’abril és la diada de Sant Jordi i Torrelles es prepara ja per celebrar uns dies plens de literatura, roses i activitats. El primer acte serà el divendres 20 d’abril, a l’Escola Bressol El Serralet. L’Associació de Famílies de l’Alumnat del centre ha impulsat una xocolatada popular, per tal de recaptar diners pel projecte pati. A les 16 hores, començaran els actes: venda de llibres i galetes, música, tallers, photocall i, finalment, xocolata per a tothom.

A la tarda, es farà el lliurament de premis de la 18a edició del concurs de narració curta Abril Literari. La Biblioteca Municipal Pompeu Fabra acollirà l’entrega dels guardons a les 18.30 hores. Les persones premiades de les categories A, B i C, amb edats compreses entre els 7 i els 12 anys, s’emportaran un lot de llibres. Les guanyadores de les categories D i E, a partir dels 13 anys, obtindran un lot de llibres i un xec regal valorat en 90 euros. El mateix premi s’emportaran les vencedores de la categoria F, coordinada per l’Associació contra el càncer de Torrelles i oberta a totes les edats.

El dissabte 21 d’abril, a partir de les 10.30 hores, a la biblioteca es vendran llibres i s’impartirà un taller per fer punts de llibre amb motiu de Sant Jordi, a càrrec d’Empar Riera i de Toni Pérez. A la tarda, l'Assemblea Nacional Catalana organitzarà l'activitat 'Sant Jordi mata al drac', a les 16.30 hores, a la plaça de l'Ajuntament. Així mateix, el dilluns 23 d’abril, a partir de les 16 hores, es tornaran a oferir llibres i a crear punts de llibre sobre la festivitat, amb l’Inés Sentañes i l’Empar Riera. Per últim, a les 17.30, es farà una nova sessió del contacontes Contes Menuts. Aquest cop, la Maria Coll atraurà l’atenció dels més petits amb una narració sobre la diada de Sant Jordi.     

Arxivat a: General
Diada de Sant Jordi
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/11/2020 a les 10:47h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona