CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Unes 150 persones participen en la caminada per a la gent gran

Unes 150 persones participen en la caminada per a la gent gran

04/05/2018

El municipi va acollir l’última passejada del cicle impulsat per la Diputació de Barcelona que va comptar amb la novetat de la marxa nòrdica

El passat dimecres 2 de maig, prop de 150 persones, d’entre 60 i 80 anys, van participar en la darrera caminada per a la gent gran organitzada per la Diputació de Barcelona. La passejada va ser tot un èxit de participació i va recórrer gran part de l’entorn de Torrelles. A les 9 hores, es va sortir des del parc Catalunya en Miniatura, on es va rebre a les persones vingudes d’altres municipis de la zona, com Alella, Sant Fruitós de Bages i Sant Climent de Llobregat.

La gran novetat d’aquesta passejada va ser la marxa nòrdica, ja que per primer cop al cicle s’emprava aquesta tècnica diferent i innovadora per caminar. Abans de començar l’itinerari, es va fer un petit taller per tal que totes les persones tinguessin un primer contacte amb la marxa nòrdica i aprenguessin a utilitzar correctament els bastons.

La ruta va transcórrer per Can Coll, Can Mas, les Penyes de Can Riera, la Vinya de Can Manel, la Masia de Can Roig i el parc Catalunya en Miniatura. En total, van ser tres hores de durada, on tothom qui va participar va poder gaudir de la natura i dels beneficis de la marxa nòrdica, així com va tenir l’oportunitat de descobrir Torrelles.

Arxivat a: General
Caminada de la Gent Gran a Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona