CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El diumenge, voluntariat ambiental a Torrelles

El diumenge, voluntariat ambiental a Torrelles

08/05/2018

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, s’organitzarà una jornada per netejar els espais bruts i degradats del municipi

El pròxim diumenge 13 de maig, la Regidoria de Medi Ambient coordinarà una trobada per netejar els espais bruts i degradats del poble. Amb motiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, s’organitzarà aquesta jornada voluntària per tal de tenir cura de l’entorn del municipi i alhora sensibilitzar sobre la importància de reduir els residus que generem. L’activitat comptarà amb el suport de l’Associació Naturalista Torrellenca La Formiga, l’ADF de Torrelles i Protecció Civil, així com amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, la Generalitat i l’Agència de Residus.

La trobada començarà el diumenge a les 10 del matí a l’Escola Can Coll. L’organització recomana a totes les persones que vulguin participar portar roba còmoda i calçat adient per caminar. Per a rebre més informació, cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucar al telèfon de contacte 936 890 000.

Així mateix, el pròxim divendres 11 de maig, es farà una xerrada sobre consum conscient a la sala d’actes de l’Ajuntament. A les 19 hores, la tertúlia ‘Jo sóc Coco. Com viure sense generar residus’ donarà veu a diferents històries i experiències de persones que han apostat per disminuir els residus que generen i endinsar-se en el consum conscient. També s’oferiran eines i consells per a reduir els residus a les llars.

Arxivat a: General
Neteja de l'entorn

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 17/01/2019 a les 12:50h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona