Es presenta el cartell oficial de la Festa de la Cirera 2018

Dimecres, 9 de maig de 2018 a les 00:00
El divertit disseny és del publicista basc Aketz Zubia i té com a elements centrals dues cireres fent-se un petó

El jurat del concurs popular de cartells de la Festa de la Cirera 2018 ha escollit per unanimitat el disseny titulat ‘Cireretes’. L’autor de l’obra és l’Aketz Zubia Mingolarra, un publicista basc establert a Barcelona. El cartell guanyador mostra en primer pla dues cireres fent-se un petó i de fons l’skyline del municipi. Així mateix, hi ha notes musicals i garlandes que traslladen a l’espectador a l’ambient festiu que es viu al municipi aquells dies de celebració.

El publicista Aketz Zubia treballa actualment com a executiu de comptes a l’agència de publicitat Caldas Naya, autors de les campanyes més originals de Caixabank. El jurat del concurs també va escollir, com a primer finalista, el cartell ‘Atrapa-somnis’ de l’autora Neus Roig Ortiz i com a segon finalista, l’obra ‘Remolí de cireres’ de l’autora Mireia Garcia Arnau.

La 38a Festa de la Cirera es celebrarà a Torrelles de Llobregat el pròxim dissabte i diumenge 2 i 3 de juny. La popular celebració tornarà a comptar amb la tradicional venda de cireres torrellenques i el mercat de productes locals i de proximitat. Així mateix, hi haurà zona de barraques, exposicions, diverses caminades per l’entorn natural i una nova ruta gastronòmica amb la cirera com a element central dels plats. Com a novetat, petits i grans podran gaudir d’una cinquantena de jocs gegants relacionats també amb la temàtica de les cireres.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:15