CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren les inscripcions pel casal d’estiu de Torrelles

S’obren les inscripcions pel casal d’estiu de Torrelles

10/05/2018

El pròxim dilluns 14 de maig començarà el període per apuntar-se al nou campus d’estiu del municipi i s’allargarà fins al divendres 15 de juny

Les inscripcions pel pròxim campus-casal d’estiu de Torrelles, que enguany celebrarà la seva novena edició, començaran el pròxim dilluns 14 de maig. Com cada any, el casal vol esdevenir un servei per a la ciutadania i una eina educativa i esportiva. Per això, el nou campus preveu un extens catàleg d’activitats esportives i a l’aire lliure, per a nens i nenes des de P3 fins a 4rt d’ESO. Excursions, tallers, activitats d'aigua, jocs i jornades de cooperació són algunes de les propostes programades. Totes elles tenen com a objectiu principal que els participants es diverteixin, aprenguin i sobretot convisquin amb altres infants i joves.

El campus d’estiu 2018 començarà el 25 de juny i finalitzarà el 27 de juliol, cinc setmanes de durada en total. De nou, el casal utilitzarà diverses instal·lacions municipals. En el cas del grup dels més grans, les activitats es desenvoluparan entre l’Escola Can Coll i diferents equipaments municipals, com la piscina o les pistes esportives. Pel que fa als més menuts, el CEIP Sant Martí serà l’espai central on es faran la gran part de les dinàmiques, tot i que també visitaran la piscina municipal.

També el pròxim dilluns 14 de maig, s'obrirà el període per demanar les beques per al nou campus-casal d’estiu de Torrelles. Tota la documentació requerida s'haurà de presentar a l'Ajuntament i es podrà fer en el mateix moment de demanar la sol·licitud d’inscripció al casal. El període finalitzarà el divendres 15 de juny.

Per tal de conèixer totes les novetats i el funcionament del campus-casal d’estiu, el pròxim dilluns 28 de maig, a les 20 hores, a la sala d’actes de l’Ajuntament, hi ha prevista una reunió informativa amb els pares i les mares.

Fins al 15 de juny, les famílies podran inscriure als seus infants. Tota la informació la trobareu al web del campus-casal d’estiu de Torrelles i als documents adjunts.  

Arxivat a: General
Campus d’estiu 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2019 a les 09:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona