CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Es renova l’acord amb La Caixa per millorar el benestar de la gent gran

Es renova l’acord amb La Caixa per millorar el benestar de la gent gran

16/05/2018

El conveni estarà vigent fins al 31 de desembre de 2019 i vol impulsar noves activitats pels més grans al poble

L'Ajuntament de Torrelles ha renovat recentment el conveni de col·laboració amb la Fundació Bancària La Caixa per tal de seguir treballant conjuntament per millorar la salut i el benestar de la gent gran del municipi. El nou acord impulsarà més activitats i tallers per aquest col·lectiu al Casal de Can Sostres i comptarà amb el suport de l’Associació de la Gent Gran de Torrelles.

Pròximament, hi ha previst organitzar diferents formacions per promocionar la salut i contribuir a prevenir i divulgar coneixements i hàbits per envellir satisfactòriament. Així mateix, es proposaran diverses jornades per oferir recursos i tècniques per desenvolupar les capacitats personals, així com activitats vinculades a l’aprenentatge de les noves tecnologies, les xarxes socials i els entorns 2.0.

L’acord estarà vigent fins al 31 de desembre de 2019. L’objectiu d’aquesta nova col·laboració és promocionar i atendre aquest col·lectiu, organitzant tallers i activitats que fomentin la seva participació activa en la societat i sobretot dedicant una atenció especial a la gent gran que es troba en una situació de més vulnerabilitat.

Arxivat a: General
Gent Gran a Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/10/2018 a les 11:36h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona