Una jornada participativa per conèixer les novetats del servei Porta a Porta

Dijous, 17 de maig de 2018 a les 00:00
El dissabte 19 de maig, a les 11.30 hores, l’Ateneu Torrellenc acollirà una trobada on s’explicaran les millores en el sistema de recollida de residus

El pròxim dissabte 19 de maig, a la Sala Teatre de l’Ateneu Torrellenc, s’organitza una reunió informativa al voltant dels canvis en el servei de recollida de residus Porta a Porta. A les 11.30 hores, tothom qui vulgui conèixer de primera mà les novetats està convidat a participar en la trobada.

A partir del juny, el sistema Porta a Porta implantarà una sèrie de canvis que permetran oferir un millor servei. La principal millora és la recollida de la brossa orgànica i inorgànica amb dos cubells nous que incorporen un xip. Aquesta modificació ajudarà a obtenir dades de l’aportació d’escombraries de cada llar i permetrà bonificar a les famílies que gestionin correctament els seus residus. Els nous cubells es podran recollir del 16 al 26 de juny al nou Casal de Joves, situat al carrer Enric Teira, sobre la piscina municipal. L’horari serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a dissabte, excepte el dissabte 23 de juny que l’espai només obrirà al matí.

Així mateix, destaca el canvi d’ubicació del punt d’emergència i l’obligatorietat d’accedir a ell amb una targeta identificativa. A partir del juny, l’equipament municipal únicament es podrà utilitzar en casos excepcionals i s’evitarà així el mal ús del servei.

A més de la trobada del pròxim dissabte, durant el cap de setmana de la 38a Festa de la Cirera, hi haurà un estand informatiu on els veïns i les veïnes podran apropar-se i resoldre tots els dubtes al voltant de la recollida de residus Porta a Porta al municipi. 

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:15