CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > 130 persones participen en una trobada sobre els canvis en el sistema Porta a Porta

130 persones participen en una trobada sobre els canvis en el sistema Porta a Porta

22/05/2018

El dissabte, més d’un centenar de veïns i veïnes van conèixer les novetats que s’implantaran en la recollida de residus al juny

El passat dissabte 19 de maig, la Sala Teatre de l’Ateneu Torrellenc va acollir la trobada informativa al voltant dels canvis en el sistema de recollida de residus Porta a Porta. En total, 130 torrellencs i torrellenques es van apropar fins a l’entitat per descobrir les millores que es duran a terme al servei municipal. L’objectiu de tots aquests canvis és aconseguir arribar al 65% de recollida selectiva i evitar alhora que la fracció orgànica vagi a la planta de triatge de Molins de Rei.

Així doncs, a partir del mes de juny, cada llar disposarà de dos nous cubells amb xip incorporat per a la recollida de la brossa orgànica i inorgànica. Així mateix, es tancarà el punt d’emergència actual i s’obrirà un de nou, al costat del nou local de la Policia, al carrer Dolça de Provença, on només es podrà accedir amb una targeta identificativa.

Els dos nous cubells i la targeta identificativa es podran recollir des del dissabte 16 de juny fins al dimarts 26 de juny al nou Casal de Joves, situat al carrer Enric Teira, sobre la piscina municipal. L’horari de l’espai serà d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores de dilluns a dissabte, excepte el dissabte 23 de juny que l’espai només obrirà al matí.

No obstant això, el calendari de recollida de residus no canvia. Els dimarts, els dijous, els dissabtes i els diumenges al vespre (a partir de les 20 hores) es recollirà la brossa orgànica, inorgànica i els bolquers. Els dijous al matí (entre les 6 i les 13 hores) serà el torn del paper i del cartró. A més, a partir del dilluns 25 de juny, serà imprescindible disposar dels nous cubells per a treure els residus, ja que només es recolliran les escombraries dipositades seguint les noves indicacions.

Arxivat a: General
Trobada informativa Porta a Porta
Trobada informativa Porta a Porta
Trobada informativa Porta a Porta
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/07/2020 a les 10:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona