Els animals de companyia han de ser censats obligatòriament en el Registre Municipal

Dilluns, 28 de maig de 2018 a les 00:00
Les mascotes del municipi també han de portar un microxip que permeti la seva ràpida identificació i registre per part de l’Administració

L’Ajuntament de Torrelles ha iniciat una campanya informativa per recordar als propietaris d’animals de companyia l’obligatorietat de posar un microxip a les seves mascotes i alhora censar-les en el Registre Municipal. El consistori adverteix que no complir la normativa pot comportar greus sancions, com una multa de 100 euros. Actualment, a Torrelles de Llobregat hi ha censats 950 gossos i 57 gats.

Així mateix, és important que sempre que es produeixi alguna situació que faci variar les dades registrades de l’animal, ja sigui el canvi de domicili, la pèrdua o la mort de la mascota, cal notificar-ho a l’Ajuntament. També es recorda als propietaris de mascotes que està prohibit que els animals de companyia estiguin en espais exteriors que puguin molestar als veïns i les veïnes entre les 22 hores i les 8 hores.

De la mateixa manera, els animals domèstics no poden anar sense corretja per la via pública i cal recollir les seves defecacions. Per últim, s'avisa als propietaris de gossos potencialment perillosos que han de sol·licitar la llicència de tinença d’animals potencialment perillosos en el municipi on visqui l’animal.  

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:15