CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta la 38a edició de la Festa de la Cirera

Es presenta la 38a edició de la Festa de la Cirera

30/05/2018

L’acte oficial s’ha fet a la Sala d’Actes de l’Ajuntament i ha comptat amb la presència de l’alcalde Ferran Puig i el tècnic de Cultura Xavier Navarrete

El dimecres 30 de maig, la Sala d’Actes de l’Ajuntament ha acollit la presentació oficial de la 38a Festa de la Cirera de Torrelles de Llobregat. L’alcalde Ferran Puig i el tècnic de Cultura Xavier Navarrete han explicat als mitjans de comunicació les principals activitats del programa de festes d’enguany i alhora han fet públiques les novetats relacionades amb els jocs de fusta gegants basats en les cireres i la nova ruta gastronòmica. “La Festa de la Cirera és la nostra manera de donar la benvinguda al bon temps, amb la fruita vermella més emblemàtica de Torrelles”, ha afirmat l’alcalde.  

El pròxim cap de setmana, 2 i 3 de juny, se celebrarà al poble la 38a edició de la Festa de la Cirera, una celebració popular que barreja diversió i tradició i que inclou un dels mercats més grans de venda de cireres de la zona de Barcelona. La Cooperativa de Pagesos preveu vendre entre 1.500 i 2.000 quilos de cireres conreades al poble. El municipi espera també la visita d’aproximadament 6.000 persones d’arreu, que s’aproparan a gaudir de la gran varietat d’activitats: Mercat de Cireres, Fira d’artesania i productes locals, Mostra d’arts i oficis, zona de Barraques, Exposicions i l’11a Ruta Gastronòmica. “En definitiva, volem que sigui un cap de setmana d’alegria, diversió i gaudi per a tothom”, ha afegit el tècnic de Cultura Xavier Navarrete. 

A més, la nova edició de la Festa de la Cirera tindrà un especial toc cooperatiu. “Aquest any, la celebració comptarà amb una perspectiva d’interculturalitat que altres anys no tenia”, ha explicat Navarrete. El dissabte 2 de juny, a les 10.30 hores, es farà l’acte oficial d’agermanament amb la població de Tujereng, situada a Gàmbia. Des del 2007, Torrelles col·labora amb el poble gambià impulsant múltiples projectes al voltant de l’empoderament de la dona, l’educació i l’accés a les energies renovables. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Torrelles, Ferran Puig, diferents representants municipals i una àmplia delegació de Gàmbia. L’agermanament es convertirà així en el primer entre un municipi català i un poble gambià.  

Arxivat a: General
Presentació 38a Festa de la Cirera
Presentació 38a Festa de la Cirera
Presentació 38a Festa de la Cirera
Presentació 38a Festa de la Cirera
Presentació 38a Festa de la Cirera
Darrera actualització d’aquest contingut: 03/12/2021 a les 12:56h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona