CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_abella
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per optar a la instal·lació d’un servei de bar al CEM de Can Coll

Obert el termini per optar a la instal·lació d’un servei de bar al CEM de Can Coll

30/05/2018

Les persones interessades a la convocatòria tenen temps per presentar la seva sol·licitud a l'Ajuntament fins al dilluns 4 de juny

L’Ajuntament de Torrelles ha publicat les bases que regulen l’atorgament d’una llicència d’ocupació temporal per oferir el servei de bar al recinte de les instal·lacions esportives municipals de Can Coll. Aquest haurà de funcionar amb un quiosc d’estructura desmuntable, podrà tenir terrassa i haurà de destinar l’activitat a la venda de gelats, begudes i entrepans.

La llicència inclourà altres obligacions com la gestió dels tiquets d’accés a les instal·lacions, l’obertura i el tancament d'aquestes, i l’organització i la coordinació d’activitats lúdiques, culturals i esportives per a tots els públics. El termini del contracte anirà des del 23 de juny fins al 7 de gener de 2019. 

Les persones interessades a accedir a aquesta convocatòria tenen fins al dilluns 4 de juny a les 14 hores per presentar la sol·licitud a l’Ajuntament. Aquesta haurà d’anar acompanyada d’una fotocòpia del DNI de la persona titular i una memòria explicativa amb dades com, per exemple, les dimensions i l'emplaçament de les instal·lacions, els productes que se serviran i l’experiència del personal així com la programació i els horaris de les activitats que es desenvoluparan. 

Es poden consultar les bases en aquest enllaç.

Arxivat a: General
Xiringuito Can Coll
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/06/2021 a les 13:30h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona