CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Un documental audiovisual per preservar la memòria oral del poble

Un documental audiovisual per preservar la memòria oral del poble

07/06/2018

‘Memòria oral de Torrelles: Veus d’una generació’ és un projecte impulsat per l’Associació d’Estudis Torrellencs amb la col·laboració de l’Ajuntament

L’Associació d’Estudis Torrellencs ha engegat el projecte audiovisual ‘Memòria oral de Torrelles: Veus d’una generació’ amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelles per tal de recuperar la memòria oral del municipi. El documental vol recollir les vivències i les experiències de la gent gran del poble, fent que les generacions futures puguin conèixer el passat del municipi. Mitjançant entrevistes audiovisuals, els avis i les àvies de Torrelles transmeten les seves històries d’infantesa i de joventut. En total, hi participen 33 veïns i veïnes del municipi que parlen sobre educació, món laboral, vida política, guerra civil, habitatge, comerç i festes locals. Un cop fetes les entrevistes, es farà una selecció dels millors moments i es muntaran per crear una història coral.

Durant la 38a Festa de la Cirera, el passat 2 i 3 de juny, es va projectar per primer cop un tràiler de presentació del projecte. En ell, es pot veure un petit tast de com serà el documental final, que es preveu d’una hora i quaranta-cinc minuts. En principi, s’espera poder presentar ‘Memòria oral de Torrelles: Veus d’una generació’ en una sessió oberta a tothom a l’Ateneu Torrellenc al llarg del 2019. 

Arxivat a: General
‘Memòria oral de Torrelles: Veus d’una generació’
Darrera actualització d’aquest contingut: 19/06/2019 a les 11:31h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona