Nous ajuts per facilitar el pagament del lloguer

Divendres, 8 de juny de 2018 a les 00:00
Les persones titulars d’un contracte d’arrendament tenen fins al divendres 29 de juny per sol·licitar les subvencions al Consell Comarcal del Baix Llobregat

La Generalitat de Catalunya ha fet pública una nova convocatòria d’ajuts per a persones en risc d’exclusió social que siguin titulars d’un contracte de lloguer. Per tal de poder accedir a les noves subvencions, les persones sol·licitants han d’acreditar un seguit de requisits: tenir la residència legal a Catalunya, disposar d’ingressos suficients per pagar el lloguer i que aquests no superin els barems establerts a la convocatòria i estar al dia en el pagament de les rendes. Així mateix, és obligatori que l’habitatge sigui el domicili habitual i permanent, i que s’hi estigui empadronat. També és necessari no tenir un lloguer superior a 600 euros (900 euros en el cas de les famílies nombroses) i tenir domiciliat el cobrament de la subvenció a una entitat financera.

Les persones interessades en sol·licitar aquests ajuts han de presentar tota la documentació requerida abans del divendres 29 de juny al Consell Comarcal del Baix Llobregat, situat a Sant Feliu de Llobregat. L’horari del registre és de dilluns a divendres al matí, de 8.30 a 14 hores, i els dilluns també a la tarda, de 16 a 18 hores. Per tal de resoldre dubtes de manera presencial, cal demanar prèviament dia i hora al servei d’atenció al públic del Departament d’Habitatge en el telèfon 93 685 24 00.

Consulta els requisits complets i les bases de la convocatòria als documents adjunts.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:15