CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Actuacions de neteja a les franges perimetrals contra els incendis

Actuacions de neteja a les franges perimetrals contra els incendis

12/06/2018

El consistori ha decidit també prohibir la venda de coets al municipi durant la revetlla de Sant Joan per tal de minimitzar els riscos

Amb la pujada de les temperatures i l’arribada del bon temps, l’Ajuntament de Torrelles ha decidit posar en marxa tot un seguit de mesures per tal de prevenir els incendis al poble. El consistori preveu invertir-hi prop de 50.000 euros, que seran finançats, en part, amb subvencions de la Diputació de Barcelona. La primera intervenció prevista és el desbrossament de les zones verdes municipals i de les franges perimetrals de protecció que envolten els nuclis veïnals. Així mateix, es preveu obrir la franja perimetral de Raval Mas i fer diverses tasques de manteniment i de neteja en trams de les franges de Can Güell i Can Guey.

Per tal de reforçar la prevenció d'incendis al poble i atesa la proximitat de la revetlla de Sant Joan, l’Ajuntament ha decidit també prohibir la venda de coets al municipi. La mesura se suma a la prohibició que ja contempla la llei de no llançar petards en terrenys envoltats de massa forestal durant la temporada d’estiu. Així mateix, des del consistori es demana als veïns i les veïnes civisme i seny durant la revetlla de Sant Joan, davant del perill que suposen els coets i els petards pel nostre entorn.  

Arxivat a: General
Neteja de franges perimetrals
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona