CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Nova línia de P3 a l’Escola Sant Martí

Nova línia de P3 a l’Escola Sant Martí

13/06/2018

El centre educatiu municipal recuperarà la segona classe de P3 a partir del pròxim curs escolar amb l’objectiu de poder acollir més alumnat

El curs escolar 2018-19 ja es dibuixa als centres escolars de Torrelles arran el tancament del període de preinscripció i la publicació de les llistes d’admesos. La gran novetat del curs vinent serà la recuperació de la segona línia de P3 a l’Escola Sant Martí. Amb la nova línia, l’alumnat es preveu que es reparteixi en dues classes, amb 16 i 15 alumnes inscrits, de moment, respectivament. Pel que fa a l’Escola Can Coll, el pròxim curs tindrà una única classe de P3 amb 26 alumnes inscrits. Per tal d’equilibrar el nombre d’infants als dos centres educatius, s’oferirà a les famílies que han optat per l’Escola Can Coll la possibilitat de canviar als seus infants a l’Escola Sant Martí.

Les llistes amb l’alumnat admès a cada classe i centre escolar es van fer públiques el passat dimarts 12 de juny i serà a partir del dijous 21 de juny i fins al dimecres 27 de juny, quan les famílies hauran de formalitzar la matrícula dels seus infants a l’escola assignada. Actualment, hi ha encara places lliures als diferents cursos dels dos centres.

Pel que fa a l’Educació Secundària Obligatòria, l’Institut ha rebut 58 sol·licituds per a 1r d’ESO i encara queden dues vacants per a 3r d’ESO. Respecte a l’Escola Bressol El Serralet, s’han obert dues classes més al centre i hi ha places lliures a totes les aules. 

Arxivat a: General
Escola Sant Martí
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona