Tallers, torneigs esportius i Holi Festival a la Setmana Jove 2018

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 00:00
La data límit per inscriure’s a les activitats amb aforament limitat és el pròxim divendres 29 de juny

La Setmana Jove 2018 ja s’ensuma a Torrelles. Un any més, el jovent torrellenc podrà gaudir d’una setmana sencera amb activitats exclusives per a ells i elles. Del dilluns 2 al diumenge 8 de juliol, el poble s’omplirà de diversió i festa. El dilluns 2 de juliol començarà la Setmana Jove 2018 amb un torneig de futbolí a Can Pinyons i un taller de ioga al CEM de Can Coll. La celebració continuarà dimarts i dimecres amb un torneig de FIFA, tallers de twerk i de grafit, un vespre de jocs de taula, una formació en autodefensa feminista i un cinefòrum.

El dijous 5 de juliol, hi haurà màster class de zumba i dos concursos: un culinari per descobrir les millors truites i els pinxos més bons de Torrelles, i un altre per demostrar les habilitats escèniques del jovent torrellenc. El divendres, s’organitzarà un nou taller de grafit, un torneig de futbol, una jornada per aprendre a estellar i, per acabar la nit, una remullada nocturna plena de sorpreses, amb un ambient diferent i relaxat, a la piscina municipal. El dissabte, la Setmana Jove seguirà amb les populars batalles de galls i la tradicional discoteca mòbil. Finalment, el diumenge, el Holi Festival posarà el punt final a set dies d’activitats i diversió amb una festa plena de pols de colors.

Dins la diversitat de propostes de la Setmana Jove 2018, hi ha algunes que requereixen inscripció prèvia. La data límit per fer-ho serà el pròxim divendres 29 de juny a través del web oficial, del perfil d’Instagram @jovestorrelles o presencialment a l’Espai Jove de Can Pinyons, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores.

Així mateix, al llarg de la setmana, es durà a terme el tradicional concurs de fotos a Instagram. Tothom qui vulgui participar ha de seguir el perfil @jovestorrelles i etiquetar les fotografies amb el hashtag #setmanajovetorrelles2018. La persona guanyadora s’emportarà un sopar per a dues persones.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16