CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > El dissabte, arriba la revetlla popular de Sant Joan al Parc de Can Sostres

El dissabte, arriba la revetlla popular de Sant Joan al Parc de Can Sostres

20/06/2018

A les 20 hores, es farà l’encesa oficial de la foguera i a continuació, hi haurà servei de bar, música i festa per a tothom fins a la sortida del sol

Amb l’objectiu de donar la benvinguda a l’estiu i celebrar la nit més curta de l’any, el pròxim dissabte 23 de juny, Torrelles de Llobregat s’omplirà d’activitats, música i festa. Aquest any, una delegació formada pel Centre Excursionista Torrellenc i representants d’altres entitats del municipi pujarà al Canigó a buscar la flama. L’experiència, que vol consolidar aquesta tradició recuperada l’any passat, serà gravada en vídeo i servirà com a material de suport per a treballar als centres educatius del poble la cultura popular i les tradicions catalanes.

Un cop a Torrelles, el recorregut de la flama del Canigó començarà a les 19.15 hores des de Torrelletes. Tot seguit, l’itinerari continuarà per Can Coll, el carrer Major, Rafel Casanovas, Raval Padró i la plaça de l’Ajuntament. A continuació, tornarà al carrer Major i finalment arribarà al Parc de Can Sostres, on a les 20 hores es llegirà un manifest i es procedirà a l’encesa de la foguera. Durant el recorregut, la flama serà portada per l’alumnat dels últims cursos de l’institut i de les escoles torrellenques. Així mateix i seguint la tradició iniciada l’any passat, tothom qui vulgui podrà recollir foc del Canigó i emportar-se una flama a casa seva amb una espelma o un recipient. 

Enguany, la revetlla de Sant Joan presenta una novetat: una celebració popular al Parc de Can Sostres, impulsada per la Unió Esportiva Torrelles i amb el suport de l’Ajuntament. La festa comptarà amb un servei de bar per sopar (botifarres i begudes) i després hi haurà música i ball fins a les 6.30 hores. Els tiquets del sopar popular es poden comprar anticipadament amb un cost de 5 euros, sinó es podran aconseguir el mateix dissabte 23 de juny a un preu de 6 euros.

Arxivat a: General
Revetlla de Sant Joan 2017
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 11:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona