CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Arrenca la temporada d’estiu a la piscina municipal

Arrenca la temporada d’estiu a la piscina municipal

22/06/2018

El pròxim diumenge 24 de juny, la piscina municipal de Can Coll inaugurarà la temporada, que finalitzarà el diumenge 9 de setembre

L’estiu arriba a Torrelles i, com cada any, la piscina municipal de Can Coll donarà el tret de sortida a la seva temporada de jocs, diversió i molta aigua. El pròxim diumenge 24 de juny, l’equipament municipal obrirà per primer cop les seves portes i els veïns i les veïnes podran gaudir així de les seves instal·lacions durant tot l’estiu, ja que està previst que la temporada s’allargui fins al diumenge 9 de setembre.

Així doncs, cada dia, de dilluns a diumenge, el recinte obrirà d’11.30 a 19.30 hores. Pel que fa als preus, l’entrada diària tindrà un cost de 2,50 euros. Els caps de setmana i festius, el preu variarà i accedir a la piscina municipal costarà 6 euros, amb un descompte del 50% per a les persones residents a Torrelles. Així mateix, es podran aconseguir abonaments mensuals amb un preu de 60 euros, que també comptaran amb un descompte del 50% per a les persones que visquin al municipi. Per gaudir dels preus reduïts, caldrà acreditar-ho amb el DNI o el full d’empadronament. 

Arxivat a: General
Piscina Can Coll
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 11:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona