Entren en funcionament els nous cubells del sistema Porta a Porta

Dimarts, 26 de juny de 2018 a les 00:00
A partir d’avui, dimarts 26 de juny, tothom haurà de treure les escombraries amb els nous materials del servei de recollida selectiva

Avui, dimarts 26 de juny, finalitza el termini per recollir els nous cubells i la targeta identificativa al nou Casal de Joves, que ha estat obert des del passat dissabte 16 de juny. Un cop tancat el termini per aconseguir els nous materials del sistema Porta a Porta, entraran en funcionament tots els canvis previstos en la recollida de residus. Avui, dimarts 26 de juny, és el primer dia que tothom haurà de treure les escombraries amb els nous cubells. No obstant això, i de manera excepcional, l'Ajuntament de Torrelles ha decidit seguir recollint la brossa encara que no s'utilitzin els cubells adients o que es tregui sense cubell.

A més, des del consistori es facilitarà una nova alternativa per aconseguir els cubells i la targeta identificativa per poder entrar al Punt d’emergència i a la Deixalleria. Durant els pròxims 15 dies, dos educadors ambientals visitaran cada llar del municipi que no ha pogut aconseguir els nous materials, per informar de les novetats del sistema Porta a Porta i alhora entregar els dos nous cubells. Si els veïns o les veïnes no hi són a casa en aquell moment, se’ls hi deixarà una nota explicant com poden recollir els nous materials ells mateixos apropant-se a l’Ajuntament.

També es recorda que el nou Punt d’emergència, situat al costat del nou local de la Policia al carrer Dolça de Provença, entrarà en funcionament durant les primeres setmanes del mes de juliol i només es podrà accedir a ell amb la targeta identificativa.   

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16