CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles dóna la benvinguda a l’estiu

Torrelles dóna la benvinguda a l’estiu

28/06/2018

El municipi va celebrar la revetlla de Sant Joan amb un sopar popular, música, ball i el tradicional recorregut de la flama del Canigó pels carrers del poble

El passat dissabte 23 de juny, Torrelles va donar la benvinguda a l’estiu amb la revetlla de Sant Joan. Un dia abans, una petita comitiva formada per diferents membres de la societat torrellenca va pujar al Canigó a buscar la flama. A la mitjanit, es va llegir un manifest i es van encendre les torxes i els quinqués, que posteriorment van repartir per tot el territori català el foc encès els 365 dies de l’any al Castellet de Perpinyà. 

Un cop a Torrelles, el recorregut de la flama del Canigó va començar cap a les 19 hores des de Torrelletes. A les 20 hores, va arribar al Parc de Can Sostres, on es va llegir un manifest i es va encendre la foguera. Durant el recorregut, la flama va ser portada per membres del Centre Excursionista Torrellenc i per veïns i veïnes que es van sumar a l’acte, ja que per descoordinació amb les AMPES no va ser possible que l’alumnat dels últims cursos de l’institut i de les escoles torrellenques fessin els relleus. A continuació, la festa va seguir amb un sopar popular, on van participar unes 200 persones, i amb música i ball fins a les 6.30 hores.

Des de l’Ajuntament, es vol agrair especialment la gran feina feta pel Centre Excursionista Torrellenc, ADFs, Protecció Civil, la delegació torrellenca de l’Assemblea Nacional Catalana i la Unió Esportiva Torrelles. A tots ells, moltes gràcies per fer possible la revetlla popular de Sant Joan.

Arxivat a: General
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Revetlla de Sant Joan 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 11:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona