CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Imatge d'una de les capçaleres
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles condemna fermament tota forma de violència masclista contra les dones

Torrelles condemna fermament tota forma de violència masclista contra les dones

29/06/2018

El passat mes de maig, una jove de la nostra comarca va patir una agressió sexual quan sortia d’una discoteca a Molins de Rei

L’Ajuntament de Torrelles vol expressar tot el seu suport, força i caliu a la jove, veïna de la nostra comarca, que el passat dissabte 19 de maig va patir una agressió sexual quan sortia d’una discoteca de Molins de Rei. El consistori vol traslladar la seva solidaritat amb la jove i denunciar, un cop més, com la violència sexual és una de les formes més cruentes de violència masclista que experimenten les dones dia rere dia. Des de l’Ajuntament, condemnen fermament els fets ocorreguts a Molins de Rei i alhora volen transmetre tot el seu suport a la jove que va ser violada i vexada en grup per 'La Manada' a Pamplona, així com a les temporeres marroquines que també han experimentat diferents tipus de violències sexuals mentre treballaven a Huelva.

Davant d’aquesta realitat, l’Ajuntament de Torrelles insta a crear un front comú entre institucions, entitats i ciutadania per eradicar totes les formes de violència cap a les dones i treballar per aconseguir una societat igualitària i respectuosa.   

Arxivat a: General
No és No
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 11:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona