El dilluns comencen les obres de millora de la variant BV-2005

Dijous, 5 de juliol de 2018 a les 00:00
L’actuació, finançada per la Diputació de Barcelona, vol millorar la seguretat viària, augmentar la fluïdesa del trànsit i resoldre els problemes de drenatge de la via

El pròxim dilluns 9 de juliol, s’iniciaran les obres a la variant BV-2005 a Torrelles de Llobregat. Prèviament al començament de l’actuació de millora, l’Ajuntament vol demanar disculpes als veïns i les veïnes per les molèsties que aquests treballs els hi puguin ocasionar i alhora vol recordar que el principal objectiu d’aquesta intervenció és millorar la seguretat viària al municipi i fer les carreteres més accessibles i fluides.

La Diputació de Barcelona finançarà el cost de les obres amb un pressupost que ascendeix als prop de 500.000 euros. El termini previst per portar a terme l'actuació serà de sis mesos de durada. El projecte té com a finalitats centrals millorar les condicions de seguretat viària, augmentar la fluïdesa del trànsit i resoldre els problemes de drenatge existents al tram de la BV-2005.

Les obres preveuen, entre altres actuacions, la substitució de les tres corbes circulars existents per dues corbes enllaçades en planta; l’execució d’unes grans bermes d’aclarida entre el traçat projectat de la carretera i el talús de la Riera de Torrelles, i solucionar els problemes de drenatge longitudinal fent cunetes revestides de formigó i instal·lant una nova xarxa de col·lectors i pous.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges