Bona acollida de les novetats en el sistema de recollida de residus

Divendres, 13 de juliol de 2018 a les 00:00
Des del consistori es vol recordar als veïns i les veïnes la importància de treure les escombraries seguint les noves indicacions del Porta a Porta

Després de les primeres setmanes de funcionament dels canvis en el sistema Porta a Porta, l’Ajuntament de Torrelles valora positivament les millores introduïdes així com la resposta de la ciutadania, qui s’ha adaptat ràpidament a les novetats i ha participat activament en els canvis. No obstant això, el consistori vol recordar a tots i totes que cal respectar les noves indicacions del sistema Porta a Porta i treure la brossa utilitzant únicament els dos nous cubells i no amb bosses d’escombraries, ja que aquestes no seran recollides per l’empresa de neteja.

El passat dimarts 26 de juny, Torrelles va posar en marxa les novetats del sistema Porta a Porta i des d’aquell dia, els veïns i les veïnes han de treure les escombraries amb dos nous cubells, que prèviament van haver de recollir als punts habilitats per fer-ho. Tot i això, des del consistori es va facilitar una nova alternativa per a les llars que a finals de juny no disposaven dels nous materials. Durant les darreres setmanes, dos educadors ambientals han visitat totes les cases del municipi que no tenien els nous cubells i els hi han portat. Si durant la visita, els veïns o les veïnes no hi eren a casa, se’ls hi ha deixat una nota a la bústia explicant com encara poden recollir els nous materials ells mateixos a l’Ajuntament.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges