CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > El CAP de Torrelles modificarà el seu horari d’obertura durant els mesos d’estiu

El CAP de Torrelles modificarà el seu horari d’obertura durant els mesos d’estiu

13/07/2018

Des del dilluns 23 de juliol i fins al dilluns 10 de setembre, el consultori de Torrelles de Llobregat obrirà de dilluns a divendres de 8 a 15 hores

Durant els mesos d’estiu, el centre mèdic de Torrelles variarà el seu horari d’obertura. Des del pròxim dilluns 23 de juliol i fins a principis de setembre, el CAP atendrà les visites i resoldrà les gestions, de dilluns a divendres, de 8 a 14.30 hores. El recinte tancarà una mica més tard, a les 15 hores. El dilluns 10 de setembre, el consultori retornarà als seus horaris habituals.

No obstant això, si fora d’aquest horari, els veïns i les veïnes necessiten assistència mèdica o suport sanitari els centres mèdics de referència són: el CAP Vila Vella, situat a la carretera de Sant Boi s/n, a Sant Vicenç dels Horts i el CAP El Serral, situat a la carretera de Sant Boi 59-61, també a Sant Vicenç dels Horts. El CAP Vila Vella atendrà de dilluns a divendres a les tardes, de 14 a 20.30 hores, mentre que el CAP El Serral oferirà una atenció continuada de dilluns a divendres a partir de les 20.30 hores, els dissabtes i els dies festius. De la mateixa manera, els torrellencs i les torrellenques disposaran del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, com a hospital de referència, situat al carrer Dr. Antoni Pujadas 42, a Sant Boi de Llobregat.

Per a programar les visites als diferents centres mèdics, cal trucar al telèfon 935 670 999 o fer-ho mitjançant el web www.gencat.cat/ics. Així mateix, la ciutadania disposa del telèfon 061 per a resoldre dubtes i del 112 per a situacions d’emergència.

Arxivat a: General
Centre d'Atenció Primària

Arxius adjunts

  • Horaris del Consultori (PDF, 178 kB)
    Cartell informatiu amb els horaris d'estiu del CAP de Torrelles de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona