CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles participarà en el repte internacional de programació Moonhack

Torrelles participarà en el repte internacional de programació Moonhack

18/07/2018

El divendres 20 de juliol, el Punt Òmnia de Torrelles se sumarà a la jornada mundial que aspira a batre un nou rècord d’infants i joves programant el mateix dia

El pròxim divendres 20 de juliol, infants i joves del Punt Òmnia de Torrelles i del Punt Òmnia de Santa Coloma del Cervelló es reuniran a Torrelles de Llobregat per participar conjuntament en el repte internacional Moonhack. L’objectiu d’aquesta iniciativa és batre un nou rècord mundial aconseguint el màxim nombre d’infants i joves programant el mateix dia.

La primera edició del repte Moonhack es va celebrar el 15 d’agost de 2016 i va reunir més de 10.000 infants i joves d’Austràlia. En la segona trobada, el 2017, es va obrir la iniciativa a escala global i van participar 28.000 persones. El divendres 20 de juliol, s’organitzarà la tercera edició i aquest cop, la temàtica serà el món espacial.

Des del Punt Òmnia de Torrelles, confirmen que encara queden dues places lliures per gaudir de la divertida jornada de programació. Els infants que tinguin més de 10 anys i vulguin participar poden inscriure’s mitjançant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 22/03/2019 a les 11:11h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona