La Policia Local trasllada la seva seu al carrer Dolça de Provença

Dijous, 2 d'agost de 2018 a les 00:00
Des d’aquest mes d’agost, s’atendrà la ciutadania en aquestes noves dependències que també acolliran els operatius de les ADF i Protecció Civil

El número 20 del carrer Dolça de Provença acull des del dia 1 d’agost les noves dependències de la Policia Local de Torrelles. Tots els ciutadans i ciutadanes que necessitin ser atesos, han d’adreçar-se a aquesta nova ubicació. Es recomana, però, que si algú necessita fer alguna gestió de manera presencial, faci abans una trucada per assegurar-se que en aquell moment no s’estigui realitzant cap servei exterior. El telèfon del cos policial continua sent el mateix, el 93 689 10 00.

La seu del cos policial ocupa la primera planta de l’edifici, que consta d’una recepció, dos despatxos i una sala preparada per acollir reunions en situacions d’emergència, com és el cas d’incendis o ventades. L’equipament s’ha adequat per fer-lo més accessible, amb un ascensor per a persones amb mobilitat reduïda i un bany adaptat. Davant de l’entrada de l’edifici, s’han reservat unes places d’aparcament per a aquelles persones que necessitin fer-hi alguna gestió.

A la planta baixa de la nau tindran el centre operatiu les Associacions de Defensa Forestal (ADF) i Protecció Civil. Aquest nou espai els permetrà disposar del material i dels vehicles sempre a punt per fer front a situacions que en requereixin la intervenció. Així mateix, suposa una important millora de les condicions dels professionals i voluntaris així com del servei que s’ofereix a la ciutadania.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16