CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_florcirerer2
Portada > Actualitat > Notícies > S’inicien uns treballs a la BV-2005 per facilitar la instal·lació de la fibra òptica

S’inicien uns treballs a la BV-2005 per facilitar la instal·lació de la fibra òptica

06/08/2018

L’Ajuntament treballa per garantir la mobilitat en aquesta via en la qual també s’estan realitzant unes obres per millorar-ne la seguretat

Coincidint amb les obres de millora de la seguretat a la carretera BV-2005, la Diputació de Barcelona ha iniciat aquesta mateixa setmana uns treballs a la mateixa via per facilitar la instal·lació de la fibra òptica al municipi. L’objectiu és soterrar conductes buits per garantir que els operadors puguin desplegar la xarxa de transport en zones que inicialment no els hi resulten atractives i permetre així la diversificació de l’oferta de serveis de telecomunicacions per als usuaris. Les obres es preveu que finalitzin durant el mes de setembre.

El fet que totes dues obres es duguin a terme aquest estiu podria suposar algunes molèsties per als veïns i veïnes de Torrelles que utilitzen diàriament aquesta via en els seus desplaçaments. És per això que l’alcalde, Ferran Puig, es va reunir la setmana passada amb responsables i tècnics de la Diputació de Barcelona per demanar-los que garanteixin la mobilitat en aquesta carretera. Des de la Diputació han assegurat que s’intentaran minimitzar les afectacions sobre el trànsit i que les restriccions, en cas que n’hi hagi, desapareixeran cada dia un cop finalitzada la jornada de feina.

Arxivat a: General
Obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 29/05/2020 a les 15:01h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona