CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Consells per gaudir amb seguretat del bany a piscines, rius i platges

Consells per gaudir amb seguretat del bany a piscines, rius i platges

08/08/2018

Es recomana als veïns i les veïnes que no s’exposin a riscos innecessaris i que ensenyin a nedar als infants com més aviat millor

L’Ajuntament se suma a una campanya de la Direcció General de Protecció Civil del Departament d’Interior que pretén fomentar un bany segur a piscines, platges, rius, estanys i pantans. En el marc d’aquesta iniciativa es fan arribar algunes recomanacions amb l’objectiu que els veïns i les veïnes no s’exposin a riscos innecessaris. S’aconsella respectar les indicacions dels socorristes, atendre els senyals que fan referència a la fondària i sortir de forma immediata de l’aigua en cas de trobar-se malament.

La campanya sobre la seguretat al bany incideix sobretot en els infants i en la importància d’ensenyar-los a nedar al més aviat possible. Així mateix, es demana a les famílies que no els deixin sols en cap moment i s’assegurin que els que no saben nedar duguin posat un dispositiu adaptat a la seva edat. En el cas de les piscines particulars s’aconsella l’ús de tanques protectores per a evitar que els nens i les nenes hi caiguin de forma accidental. En cas d’emergència cal trucar al telèfon 112.

Arxivat a: General
Piscina municipal
Darrera actualització d’aquest contingut: 07/08/2020 a les 11:33h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona