CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Augmenten els actes incívics al municipi

Augmenten els actes incívics al municipi

14/08/2018

Des del consistori, es demana col·laboració ciutadana per identificar a les persones que actuen de manera vandàlica al poble

Durant els últims mesos, s’han intensificat els actes vandàlics al municipi. Recentment, la Policia Local de Torrelles ha registrat diverses denúncies per l’existència de jocs infantils malmesos al parc de Can Coll, portes de vidre trencades a l’entrada de l’escola Sant Martí o un parell de tendals amb cremades al pati de l’escola bressol El Serralet. Així mateix, s’han trobat diferents senyals de trànsit arrencats del terra, danys a diverses instal·lacions elèctriques del poble o vidres i panys trencats al CEM Can Coll.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Torrelles demana més civisme i consciència per part de la ciutadania i recorda que les conductes incíviques afecten directament a la qualitat dels equipaments i per tant repercuteixen en els veïns i les veïnes.

Per tal d’ajudar a eradicar aquests comportaments vandàlics, es demana  la col·laboració de la ciutadania per identificar a les persones que actuen de manera vandàlica i es prega que es comuniquin aquestes situacions ràpidament a les autoritats per tal de poder exigir responsabilitats.

Arxivat a: General
Font pública malmesa
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2019 a les 09:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona