CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > S’obren al públic les noves pistes de pàdel i tennis

S’obren al públic les noves pistes de pàdel i tennis

23/08/2018

El pròxim dissabte 25 d’agost s’inauguren les tres noves pistes de pàdel i la remodelació de les pistes de tennis del CEM de Can Coll

El Centre d’Esports Municipal de Can Coll presentarà el pròxim dissabte 25 d’agost totes les novetats de la darrera remodelació de l’equipament municipal. Les obres s’han portat a terme durant el mes de juliol i suposen una ampliació de l’oferta esportiva, que disposarà a partir d’ara de tres noves pistes de pàdel i d’unes pistes de tennis restaurades i amb un nou tancat.

A partir d’avui, dijous 23 d’agost, tant les pistes de pàdel com les de tennis es podran reservar mitjançant una aplicació per als telèfons mòbils. Així mateix, hi haurà l’opció de fer-ho mitjançant l’enllaç https://cemcancoll.reservaplay.cat i a partir del dimarts 28 d’agost també es podran reservar de manera presencial a les instal·lacions del Centre d’Esports Municipal de Can Coll.

Per poder gaudir de les pistes, s’haurà de deixar prèviament el document d’identitat a les persones encarregades de la gestió de la instal·lació esportiva. L’horari d’obertura de les noves instal·lacions serà de 15 a 22.30 hores els dilluns i dimecres. Els dimarts, dijous, divendres i dissabtes, l’espai obrirà de 9 a 22.30 hores. Finalment, els diumenges, l’horari serà de 9 a 14.30 hores.

El preu per llogar les pistes de pàdel serà de 20 euros (1 hora), de dilluns a divendres fins a les 17 hores. A partir de les 17 hores, de dilluns a divendres, el preu serà de 24 euros (1 hora). Si es vol tenir llum a la pista, el cost de la reserva serà de 28 euros (1 hora) de dilluns a divendres independentment de l’hora. Pel que fa als caps de setmana i als dies festius, el preu serà de 20 euros (1 hora). Si es vol tenir llum a la pista, el preu pujarà fins als 24 euros (1 hora).

El cost de llogar les pistes de tennis serà de 12 euros (1 hora) per a dos jugadors i de 16 euros (1 hora) per a quatre jugadors, de dilluns a divendres fins a les 17 hores. A partir de les 17 hores, de dilluns a divendres, el preu serà de 16 euros (1 hora) per a dos jugadors i de 20 euros (1 hora) per a quatre jugadors. Els caps de setmana i festius, els preus seran els mateixos que els dels dies laborables a partir de les 17 hores. Si a més es vol jugar amb llum a la pista, el cost del lloguer pujarà 4 euros respectivament.

El CEM de Can Coll ofereix també diferents abonaments per gaudir de les noves pistes de pàdel i tennis amb preus més reduïts i contempla el lloguer del material esportiu. Consulta tots els preus i les normes de funcionament en el document adjunt.

Arxivat a: General
Pistes de pàdel i tennis

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 27/02/2020 a les 12:27h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona