CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > La setmana vinent s’obre el nou Punt d’emergència al carrer Dolça de Provença

La setmana vinent s’obre el nou Punt d’emergència al carrer Dolça de Provença

07/09/2018

El dimecres 12 de setembre es tanca definitivament el Punt d’emergència situat davant de la benzinera i es trasllada el servei a les noves instal·lacions

La setmana vinent, el Punt d’emergència es trasllada a una nova ubicació. A partir del pròxim dimecres 12 de setembre, els veïns i les veïnes que tinguin una urgència i no puguin participar puntualment de la recollida de residus Porta a Porta hauran d’apropar-se a les noves instal·lacions del Punt d’emergència al carrer Dolça de Provença, a Cesalpina.

L’Ajuntament vol puntualitzar que el Punt d’emergència, situat al costat de la nova seu de la Policia Local, és un servei d’urgència i que els residus s’han de portar igualment separats: la brossa orgànica per una banda i la inorgànica per una altra. També vol recordar que els voluminosos, trastos vells i objectes similars s’han de portar a la Deixalleria. L’accés al nou Punt d’emergència estarà restringit i només es podrà entrar mitjançant la targeta identificativa de la Deixalleria. Les persones que encara no disposin de la targeta poden apropar-se a buscar-la a l’Ajuntament o a la Deixalleria.

Arxivat a: General
Punt d'emergència
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2019 a les 09:01h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona