CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cirerers
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ateneu Torrellenc acollirà dissabte la IV Trobada de Campaners

L’Ateneu Torrellenc acollirà dissabte la IV Trobada de Campaners

10/09/2018

L’esdeveniment, organitzat per l’Associació Tocs i Campanes, inclourà una visita al campanar, conferències, taules rodones i un dinar de germanor

El pròxim dissabte 15 de setembre, l’Ateneu Torrellenc acollirà la IV Trobada de Campaners, organitzada per l’Associació Tocs i Campanes dels amics de les campanes i campanars del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat. L’esdeveniment està destinat a campaners i estudiosos de les campanes, els campanars i els carillons que vulguin compartir els seus coneixements i experiència. La trobada inclourà una visita al campanar i un dinar de germanor.

En aquesta edició, es commemorarà el 150è aniversari del naixement del Dr. Francesc d'Assís Vidal i Barraquer, bisbe de Solsona, arquebisbe de Tarragona i cardenal, un home de reconegut prestigi que va deixar un testimoni potent d’estimació a l’Església i al país. Així mateix, s’oferiran dues conferències que aniran a càrrec d’en Blai Ciurana, musicòleg  i campanòleg, i Josep Font, historiador de l’Arxiu parroquial de Sant Martí de Torrelles. L’associació també aprofitarà l’ocasió per a reconèixer al campaner Joan Riera Inglada (Jane), de la Parròquia de Sant Martí de Torrelles de Llobregat. 

Per participar en la jornada, cal formalitzar prèviament la inscripció. Aquesta es pot fer fins al dimecres 12 de setembre a l’Ateneu Torrellenc de forma presencial, per correu electrònic a l’adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant al telèfon 93 689 03 06. Així mateix, els interessats també es poden inscriure a la seu de Tocs i Campanes (a la parròquia de Sant Climent de Llobregat), enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o trucant als telèfons 687.948.047 o 675.952.256.

Arxivat a: General
Campanar

Arxius adjunts

  • 4a Jornada Tocs i Campanes (PDF, 401 kB)
    Cartell de la trobada organitzada per l'Associació dels amics de les campanes i campanars del Bisbat de Sant Feliu de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 23/11/2020 a les 10:17h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona