CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Obertes les inscripcions per als tallers de tardor del Punt Òmnia de Torrelles

Obertes les inscripcions per als tallers de tardor del Punt Òmnia de Torrelles

13/09/2018

El termini per apuntar-se als nous cursos, que volen aprofundir en l’ús de les noves tecnologies, acaba el pròxim divendres 14 de setembre

El Punt Òmnia de Torrelles estrena curs escolar amb les piles ben carregades. Des del pròxim dilluns 17 de setembre i fins al divendres 14 de desembre, l’entitat impartirà cinc nous tallers amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a tota la ciutadania.

Els nous cursos, tots ells gratuïts, són: ‘Eines Google’ per aprendre a fer servir les aplicacions Google; ‘Recursos compartits’ on trobar consell i assessorament davant els problemes relacionats amb les noves tecnologies; ‘Autogestiona’t’ que consistirà en un espai obert dinamitzat de suport en l’ús d’Internet i les TIC; ‘Club de feina’ per adquirir totes les eines necessàries per aconseguir una nova oportunitat laboral, i ‘Dispositius Android’ on aprendre a utilitzar la tauleta o el telèfon mòbil, així com les seves diferents aplicacions.

Les inscripcions finalitzen el pròxim divendres 14 de setembre. Tothom qui vulgui apuntar-se a qualsevol dels cinc nous cursos ho pot fer al primer pis de l’edifici del Parc de Can Sostres. Per a rebre més informació, cal enviar un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat
Nous cursos i tallers del Punt Òmnia de Torrelles de Llobregat
Darrera actualització d’aquest contingut: 26/04/2019 a les 09:01h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona