CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Comencen les obres de millora de la BV-2005 en el tram que enllaça Sant Vicenç amb Torrelles

Comencen les obres de millora de la BV-2005 en el tram que enllaça Sant Vicenç amb Torrelles

19/09/2018

La setmana vinent, la Diputació de Barcelona preveu iniciar els treballs per integrar la via en el teixit urbà

La setmana vinent, la Diputació de Barcelona començarà unes obres de millora a la carretera BV-2005 al seu pas per Sant Vicenç dels Horts, just en el tram que enllaça amb Torrelles de Llobregat. L’objectiu de l’actuació és integrar la travessera en el teixit urbà de la zona, així com millorar l’accessibilitat, la seguretat viària i la mobilitat.

La principal intervenció, prevista entre els carrers Fundadors i Canigó, és adaptar la calçada a una amplada d’uns 6,30 metres permetent la creació de voreres amb amplades mínimes d’1,8 metres. A més, la millora de la intersecció de la BV-2005 amb el carrer Fundadors permetrà implantar una rotonda com a porta d’entrada al municipi i facilitar tots els moviments.

El projecte també contempla l’ordenació de l’espai d’aparcament i les parades de bus, el sanejament dels carrers adjacents i el drenatge de la carretera, la plantació d’arbrat viari i la creació de zones d’estada i passos de vianants, la col·locació de nou mobiliari urbà i enllumenat públic, la millora de la senyalització i, finalment, noves contencions i proteccions en el pont de la Riera de Torrelles.

La durada prevista de les obres és de 12 mesos i s’executaran en tres fases. Durant aquests mesos i en els moments que sigui necessari, es donarà pas alternatiu a la circulació amb semàfors. El consistori, en nom de la Diputació de Barcelona, vol demanar prèviament al començament de la intervenció disculpes als veïns i les veïnes per les molèsties que aquests treballs els hi puguin ocasionar.

Arxivat a: General
Obres
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona