Torrelles participa amb altres municipis del Baix Llobregat en una trobada per impulsar un pla estratègic territorial

Divendres, 21 de setembre de 2018 a les 00:00
Representants de l’equip de govern han viatjat fins al País Basc per conèixer de primera mà les experiències de desenvolupament econòmic de la zona

El passat dimecres 19 i dijous 20 de setembre, diferents representants de l’equip de govern torrellenc van participar en una trobada a la comarca del Goierri, al País Basc, per conèixer i estudiar les propostes de desenvolupament econòmic de la zona. A la jornada, hi van assistir també membres d’altres sis governs locals del Baix Llobregat. La realització d’aquest viatge ha estat possible gràcies a una subvenció de la Generalitat de Catalunya.

A principis de 2017, Torrelles de Llobregat, Corbera de Llobregat, Cervelló, La Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Vicenç dels Horts i Vallirana van començar a desenvolupar un pla estratègic territorial. L’objectiu d’aquest projecte supramunicipal és treballar pel foment i impuls del territori en matèries com la indústria i les empreses, l’ocupació, el comerç i el turisme. Després d’aquesta trobada, es valoraran les diverses opcions de cooperació entre els set municipis llobregatencs i es crearà un pla estratègic de desenvolupament local i territorial.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges