CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble
Portada > Actualitat > Notícies > Torrelles homenatja els fets de l’1 d’Octubre

Torrelles homenatja els fets de l’1 d’Octubre

28/09/2018

El dissabte 29 de setembre s’organitzaran diferents activitats i actes al municipi per commemorar les mobilitzacions dels veïns i veïnes per defensar les urnes

El pròxim dissabte 29 de setembre, a les 17 hores, començaran els actes de commemoració del Referèndum d’Autodeterminació amb una concentració a l’Escola Can Coll. Tot seguit, petits i grans podran pintar un gran mural commemoratiu amb motiu de l’1 d’Octubre. A les 18.30 hores, també hi haurà una rua de tractors.

Al vespre, les activitats commemoratives es traslladaran al CEM de Can Coll. A les 19.30 hores, començarà una Marató d’entitats. A l’equipament esportiu municipal, s’organitzaran tallers de maquillatge, ambients infantils, sessions de pilates, jornades d’escacs i una cantada a càrrec de la Coral Amadeu Vives. També hi haurà la presentació del llibre ‘Abans ningú deia t’estimo’, que comptarà amb l'assistència i la participació de familiars dels presos polítics.

A les 21.30 hores, s’organitzarà un sopar popular, on cadascú podrà portar plats i receptes per compartir. Just després, es farà un brindis per la República Catalana i s’estrenarà el vídeo ‘1 d’Octubre Torrelles’. Així mateix, el CEM de Can Coll acollirà la representació d’una obra de teatre, una ballada de l’Esbart Sant Martí, una màster class de zumba i una actuació musical del grup Rumba que derrumba.

Arxivat a: General
1 d’Octubre de 2017 a Torrelles
Cartell dels actes commemoratius
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona