CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
capçalera_cireres3
Portada > Actualitat > Notícies > Gran participació ciutadana en els actes d’homenatge amb motiu de l’1-O

Gran participació ciutadana en els actes d’homenatge amb motiu de l’1-O

03/10/2018

A les 12 del migdia, es van commemorar els fets de l'1 d'Octubre de 2017 i es va llegir el manifest 'Compromís amb la República Catalana' a la Plaça de l'Ajuntament

El passat dilluns 1 d’octubre, Torrelles de Llobregat va recordar les nombroses mobilitzacions veïnals de l’any passat per defensar les urnes durant la celebració del referèndum d’autodeterminació de Catalunya. A les 12 del migdia, torrellencs i torrellenques es van reunir a la Plaça de l’Ajuntament per commemorar els fets de l’1 d’Octubre de 2017 i participar en la lectura del manifest 'Compromís amb la República Catalana' de l’Associació de Municipis per la Independència.

Així mateix, el passat dissabte 29 de setembre, a l’Escola Can Coll es va fer una concentració de suport i es va pintar un gran mural commemoratiu. També, va haver-hi una marxa de tractors pels carrers del poble. Al vespre, les activitats van continuar al CEM de Can Coll, amb una Marató d’entitats i la presentació del llibre ‘Abans ningú deia t’estimo’. Posteriorment, es va organitzar un gran sopar popular, es va fer un brindis per la República Catalana i es va estrenar el vídeo ‘1 d’Octubre Torrelles de Llobregat’, que mostra un recull d'imatges d’aquell dia i alhora els testimonis de veïns i veïnes sobre com van viure l’1-O al poble.

Arxivat a: General
1 d'Octubre a Torrelles
1 d'Octubre a Torrelles
1 d'Octubre a Torrelles
1 d'Octubre a Torrelles
1 d'Octubre a Torrelles
1 d'Octubre a Torrelles
1 d'Octubre a Torrelles
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/06/2019 a les 09:56h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona