CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Vista poble 2
Portada > Actualitat > Notícies > Els oficis seran l’eix vertebrador de la nova Setmana de la Gent Gran

Els oficis seran l’eix vertebrador de la nova Setmana de la Gent Gran

10/10/2018

Del 15 al 19 d’octubre, la gent gran de Torrelles podrà gaudir d’una activitat diària, com una excursió a l’Espluga de Francolí i a la vila medieval de Montblanc

Un any més, arriba una nova edició de la Setmana de la Gent Gran a Torrelles de Llobregat. Enguany, totes les activitats i trobades giraran al voltant dels oficis. El pròxim dilluns 15 d’octubre, a les 17.30 hores, es donarà el tret de sortida al cicle amb la projecció del documental ‘Memòria oral de Torrelles: veus d’una generació’ a la sala 3 de l’Ateneu Torrellenc. L’endemà, es visitarà el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i es passejarà per la vila medieval de Montblanc.

El dimecres 17 d’octubre, a les 17 hores, hi haurà una xerrada sobre herbes remeieres al Casal de la Gent Gran. El dijous, a les 16.30 hores, se celebrarà la 20a Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat i el divendres 19 d’octubre, al migdia, es farà un dinar de germanor a la sala 3 de l’Ateneu Torrellenc.

La nova edició de la Setmana de la Gent Gran acabarà, però, amb una activitat extra el dijous 25 d’octubre, quan s’organitzarà una sortida al Teatre Victòria a Barcelona per gaudir de l’obra HITS-TRICICLE.

Arxivat a: General
Setmana de la Gent Gran 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 14/08/2019 a les 13:17h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona