Torrelles acull la I Trobada de Cooperació municipal Catalunya-Gàmbia

Dijous, 18 d'octubre de 2018 a les 00:00
El passat dimarts 16 d’octubre, una delegació gambiana va visitar el municipi i va parlar de possibles propostes de cooperació i experiències viscudes

La primera Trobada de Cooperació municipal Catalunya-Gàmbia es va celebrar a l’Ateneu Torrellenc el passat dimarts 16 d’octubre i va comptar amb la presència d’una delegació gambiana. L’Ateneu va acollir una jornada plena d’experiències, d’històries i de possibles propostes de col·laboració entre ambos territoris. Durant la trobada, es va presentar també un vídeo realitzat per joves de Torrelles on es mostra un exemple de cooperació entre Torrelles i Gàmbia: la millora del mercat de Tujereng. El mateix jovent va ser qui va presentar el documental i va explicar les situacions viscudes.

També, la delegació gambiana va aprofitar la visita i va apropar-se a conèixer diferents indrets de Torrelles, com la planta de compostatge o la cooperativa COOPTOR.

Aquesta trobada amb representants de les comunitats gambianes s’engloba dins d’un projecte comú amb altres municipis del territori català per articular i coordinar els esforços de la cooperació municipal catalana a Gàmbia.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16

Imatges