CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
boira hivern
Portada > Actualitat > Notícies > Es duen a terme diferents actuacions d’emergència al col·lector de Can Güell

Es duen a terme diferents actuacions d’emergència al col·lector de Can Güell

23/10/2018

L’Ajuntament ha hagut de realitzar diverses intervencions d’urgència a la xarxa d’aigües residuals i pluvials situada sota el parc de la Primera Avinguda

Durant els darrers mesos, l’Ajuntament de Torrelles ha impulsat tot un seguit de treballs de reconstrucció d’emergència al col·lector de Can Güell, ja que l’antiga xarxa d’aigües residuals i pluvials situada al parc de la Primera Avinguda es trobava col·lapsada. Els greus problemes de canalització del col·lector han exigit la reconstrucció d’un tram de 258 metres de canonada i de quatre pous de connexió de gran alçada. De la mateixa manera, s’han fet tasques de drenatge i adequació dels terrenys per a l’accés d’equips i maquinària pesant, així com la retirada de deixalles.

Les primeres intervencions al col·lector, que està ubicat a la zona verda del parc i al costat dels carrers 24, 27 i 28 de Can Güell, van confirmar que es trobava col·lapsat a una profunditat aproximada d’entre 6 i 10 metres.

Les actuacions de reparació de l’antiga xarxa d’aigües residuals i pluvials s’han hagut de realitzar amb la màxima rapidesa perquè la situació comprometia greument les condicions de seguretat i salubritat a la urbanització. El projecte ha tingut un cost total de 75.878,83 euros, que ha assumit en la seva totalitat el consistori torrellenc.

Arxivat a: General
Col·lector de Can Güell
Col·lector de Can Güell
Col·lector de Can Güell
Darrera actualització d’aquest contingut: 27/05/2020 a les 11:04h
Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona