Finalitza amb èxit la Setmana de la Gent Gran

Dimecres, 24 d'octubre de 2018 a les 00:00
L’activitat estrella ha estat el dinar de germanor que es va celebrar a l’Ateneu Torrellenc i va comptar amb la participació de 150 persones

La darrera edició de la Setmana de la Gent Gran ha acabat amb bona assistència i participació dels avis i les àvies en les propostes programades. La gent gran del poble ha gaudit de cinc dies plens d’activitats, sortides culturals, dinars i xerrades.

La setmana va començar el passat dilluns 15 d’octubre amb la projecció del documental ‘Memòria oral de Torrelles: veus d’una generació’. L’endemà, es va visitar el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la vila medieval de Montblanc. El dimecres, es va organitzar una xerrada sobre herbes remeieres; el dijous, es va celebrar la 20a Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat, i, finalment, el divendres, va arribar l’activitat estrella de la Setmana de la Gent Gran: un dinar de germanor a l’Ateneu Torrellenc, que va comptar amb la participació de 150 avis i àvies.

Durant el dinar de germanor, es van celebrar les noces d’or de dues parelles torrellenques, que van explicar des del seu parer el secret d’una convivència llarga, i posteriorment la gent gran va gaudir d’un espectacle de teatre i música a càrrec del grup Arlequí, integrat per persones jubilades de Terrassa.

La Setmana de la Gent Gran acaba, però, demà, dijous 25 d’octubre, amb una sortida cultural al Teatre Victòria a Barcelona per gaudir de l’obra HITS-TRICICLE. Les entrades per participar-hi estan exhaurides, però s’ha obert una llista d’espera.

Darrera actualització: 14.12.2021 | 09:16