CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Cireres
Portada > Actualitat > Notícies > Finalitza amb èxit la Setmana de la Gent Gran

Finalitza amb èxit la Setmana de la Gent Gran

24/10/2018

L’activitat estrella ha estat el dinar de germanor que es va celebrar a l’Ateneu Torrellenc i va comptar amb la participació de 150 persones

La darrera edició de la Setmana de la Gent Gran ha acabat amb bona assistència i participació dels avis i les àvies en les propostes programades. La gent gran del poble ha gaudit de cinc dies plens d’activitats, sortides culturals, dinars i xerrades.

La setmana va començar el passat dilluns 15 d’octubre amb la projecció del documental ‘Memòria oral de Torrelles: veus d’una generació’. L’endemà, es va visitar el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí i la vila medieval de Montblanc. El dimecres, es va organitzar una xerrada sobre herbes remeieres; el dijous, es va celebrar la 20a Marxa de la Gent Gran del Baix Llobregat, i, finalment, el divendres, va arribar l’activitat estrella de la Setmana de la Gent Gran: un dinar de germanor a l’Ateneu Torrellenc, que va comptar amb la participació de 150 avis i àvies.

Durant el dinar de germanor, es van celebrar les noces d’or de dues parelles torrellenques, que van explicar des del seu parer el secret d’una convivència llarga, i posteriorment la gent gran va gaudir d’un espectacle de teatre i música a càrrec del grup Arlequí, integrat per persones jubilades de Terrassa.

La Setmana de la Gent Gran acaba, però, demà, dijous 25 d’octubre, amb una sortida cultural al Teatre Victòria a Barcelona per gaudir de l’obra HITS-TRICICLE. Les entrades per participar-hi estan exhaurides, però s’ha obert una llista d’espera.

Arxivat a: General
Setmana de la Gent Gran 2018
Setmana de la Gent Gran 2018
Setmana de la Gent Gran 2018
Setmana de la Gent Gran 2018
Setmana de la Gent Gran 2018
Setmana de la Gent Gran 2018
Setmana de la Gent Gran 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/05/2019 a les 09:16h
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Ajuntament de Torrelles de Llobregat

Plaça de l'Ajuntament núm.1 Torrelles de Llobregat 08629 (Barcelona)

Telèfon: 93.689.00.00 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona